De officiele site van de Masgutova Methode in Nederland
De officiële site van de Masgutova Methode in Nederland

Lezingen en Workshops over MNRI Reflex Integratie

Wil je meer weten

over MNRI reflexintegratie

en de Masgutova Methode?

Vraag informatie aan,

boek een lezing, workshop

of training. 

  • MNRI lezingen, introducties en workshops

   Het Svetlana Masgutova Educational Institute organiseert lezingen en workshops. Om de kwaliteit hiervan te waarborgen wordt samengewerkt met een speciaal geselecteerde groep MNRI Cores in Training, MNRI Core Specialists en MNRI Trainers. Zij werken onder licentie van het Svetlana Masgutova Educational Institute en worden als zodanig erkend als lezer, workshopleider of trainer.

   MNRI® Lezingen en Introductie Workshops

   In verschillende delen van het land biedt het Svetlana Masgutova Educational Institute Nederland lezingen en introductie workshops aan. Het is mogelijk om een lezing of introductie workshop aan te vragen voor een eigen team uit een bepaalde beroepsgroep of voor leden van een beroepsvereniging. 

   MNRI® 2-daagse Training (Ouders, TraumaTeams)

   Speciaal voor ouders van kinderen en volwassen cliënten die geregeld een MNRI® behandelaar bezoeken, wordt de Parents’ Guide Workshop georganiseerd. Enkele belangrijkste technieken uit de Parents’ Guide worden behandeld en geoefend, zodat het thuisprogramma makkelijker op te volgen is. 

   Masgutova

   LezingenDr.

   Vele MNRI behandelaren spreken met passie over hun ervaringen met de Masgutova Methode en hun eigen deskundigheid in eigen praktijk. 

   Lezingen die via het Svetlana Masgutova Educational Institute aangeboden worden gaan specifiek over de Masgutova Methode en worden gegeven door Dr. Masgutova erkende lezers, die officieel verbonden zijn aan het Svetlana Masgutova Educational Institute in Nederland.

   Introductie

   Workshop

   Dr. Masgutova heeft een drie uur durende workshop ontwikkeld voor geïnteresseerden uit verschillende reguliere beroepsgroepen. 

   De workshop wordt gegeven door MNRI Cores in Training Level 4 en Core Specialists, die onder licentie van het Svetlana Masgutova Educational Institute in Nederland werken.  

   Zo worden kwaliteit, professionaliteit integriteit en deskundigheid gewaarborgd. 

   Tweedaagse training voor ouders

   Ouders kunnen deelnemen aan de tweedaagse ‘MNRI Parents Guide Training’, die gegeven wordt door speciale MNRI Trainers van het Svetlana Masgutova Educational Institute. De training is bedoeld voor ouders en/of verzorgers waarvan een kind behandeld wordt en die de MNRI technieken goed onder de knie willen krijgen voor de eigen gezinssituatie.

   Acht reflexpatronen en reflexintegraties volgens de Masgutova Methode worden besproken en geoefend. 

   Trauma Recovery Training

   Voor hulpverleners die werken met slachtoffers van traumatische gebeurtenissen en ‘first responders’ wordt een  tweedaagse ‘MNRI Trauma Recovery’ (PTSD) workshop gegeven door een trauma-deskundige MNRI Trainer van het Svetlana Masgutova Educational Institute uit Amerika.

   De workshop is bedoeld voor hulpverleners die werken met slachtoffers van ernstig traumatische gebeurtenissen, en die door hun werk in overlevingsstand zijn komen te staan.  

   © 2018 Svetlana Masgutova Educational Institute Nederland. Teksten mogen uitsluitend gebruikt worden door MNRI® studenten en Core Specialists, na schriftelijke toestemming én met verwijzing en link naar deze website. Foto’s mogen niet overgenomen worden.